Framsida
Eldre nyhende
14.10.2013
Velkommen til Sunnhordlandstreff med filmpremiere på MESH 7. november
Kjenner du dei tallause karrieremoglegheitene som finst for deg i Sunnhordland?
03.06.2013
Velkommen til Sunnhordlandstreff 28. juni om bord i D/S "Stord I"
Bedrifter, kommunar og andre offentlege etatar inviterer deg som kjem frå Sunnhordland eller deg som ynskjer å bli betre kjend med regionen på treff  28. juni kl. 17:30-20:00 om bord i D/S 'Stord I', som ligg til kai i Leirvik hamn under Stordfest.
Samarbeidspartnarar

Kom til Kvinnherad

 
Kom til Kvinnherad -plassen for deg og meg!
Kvinnherad kommune, Kvinnherad Vidaregåande skule og Kvinnherad Næringsservice har i samarbeid med ulike bedrifter arrangert samlingar i Bergen, Trondheim og Stavanger for å profilere kommunen vår.

 

 

Kvinnherad er ein flott kommune med variert næringsliv og unik natur.

 

Lagslivet er aktivt, og dugnadsånda lever.  Det bur 13.200 mennesker i kommunen, men vi har ønskjer oss fleire innbyggjarar. 

 

Det heile starta med romjulsarrangement i 2005 for ungdom som var heime på juleferie. Ordførar serverte graut og bedriftene presenterte seg. Målsettinga var i første omgong å informere dei unge om at  vi ønskte at dei ville busette seg her.

 

Vi vonar at utflytte Kvinnheringar og andre vil få augo opp for dei spennande moglegheitene i kommunen, både i forhold til jobb og fritid, og dermed vurderer å flytte til Kvinnherad.   

 
 

Siste nyhende

Sunnhordlandstreff 26.juni- bli med!

Nysgjerrig på jobbmoglegheitene i Sunnhordland? 26. juni blir MF Skånevik fylt med firma, kommunar, etatar, mat, drikke, premiar og festivalpass!
Les meir 10.06.2014
Kom til Kvinnherad
Adresse
KEST-bygget, 5460 Husnes
Telefon
95169215
Lenkjer
Dynamiske websider: iDrift AS