Framsida
Siste nyhende
10.06.2014
Sunnhordlandstreff 26.juni- bli med!
Nysgjerrig på jobbmoglegheitene i Sunnhordland? 26. juni blir MF Skånevik fylt med firma, kommunar, etatar, mat, drikke, premiar og festivalpass!
14.10.2013
Velkommen til Sunnhordlandstreff med filmpremiere på MESH 7. november
Kjenner du dei tallause karrieremoglegheitene som finst for deg i Sunnhordland?
Samarbeidspartnarar

Vurderer du å flytte til Kvinnherad?

Cv-databasen vil gje kvinnheringar, utflytta kvinnheringar og andre som ynskjer å flytta til Kvinnherad ein moglegheit til å registrera seg i databasen for å synleggjera seg sjølv som potensiell arbeidstakar, styremedlem m.m. for lokale verksemder. Databasen er også eit nyttig verktøy også for kvinnheringar som ynskjer deltaking på prosjekt, konsulentverksemd og studentar som er på jakt etter sommarjobb.
 
Klikk på bilete for full storleik

Alle medlemsbedriftene i Kvinnherad Næringsservice kan per i dag nytta CV-databasen gratis. Med cv-databasen ynskjer ein å gjera det enklare for bedriftene å finna kvalifiserte arbeidstakarar som har ein genuin interesse for å bu og arbeida i Kvinnherad. Cv-databasen er også eit nyttig verktøy for personar som er på jakt etter jobbeller studentar som vil komma i kontakt med bedrifter i kommunen for sommarjobb, prosjekt, oppgåveskriving og arbeid etter endt studietid, seier prosjektkoordinator Marit Alvestad Kvamme i Kvinnherad Næringsservice. 

 

www.cvdatabase.no

 
 
 
  Tilbake

 
Kom til Kvinnherad
Adresse
KEST-bygget, 5460 Husnes
Telefon
95169215
Lenkjer
Dynamiske websider: iDrift AS